VENTELISTE

Vi er så heldige, at mange søger vores skole. Vi fylder kursuslisterne op i den rækkefølge, ansøgningerne og indbetalingen af administrationsgebyret kommer ind.
Når et kursus er overtegnet, kommer du på en venteliste. Det får du besked om via mail. Det er selvfølgelig muligt at blive slettet fra ventelisten og få dit gebyr tilbage, hvis du inden for en uge efter modtagelse af bekræftigelsesmailen henvender dig til skolens kontor.
Bliver du stående på ventelisten, men det viser  sig, at vi ikke kan tilbyde en plads på kurset, får du også pengene igen. Hvis du derimod får tilbudt en plads, men vælger ikke at benytte den, får du ikke pengene igen.
Vores erfaring er, at ventelisten hele tiden er i forandring. Vi oplyser derfor ikke, hvilket nummer på listen, du er, da det alligevel ikke giver et realistisk billede af muligheden for at blive optaget.
Betalingsfristerne for de første rater er 20. maj og 1. december. Vi forventer især, at der efter disse datoer sker bevægelser på listerne. Når og hvis vi kan tilbyde dig en plads, bliver du straks kontaktet pr. mail eller telefon, og ved den lejlighed er det vigtigt, at du melder hurtigt tilbage. Så sørg for at tjekke din mail og telefon jævnligt, og husk at kontakte os, hvis du ændrer disse.