Tilmeldingsinfo

Skuespiller efterår

Det koster 1.200 kr. i administrationsgebyr (Refunderes kun ved overtegnet kursus)
For at tilmelde dig et kursus skal du benytte online ansøgningsskemaet nedenfor. Udfyld og indsend dine oplysninger på det ønskede kursus.Du modtager efterfølgende en kvittering for modtagelse, hvor der også er betalingsanvisninger ved. administrationsgebyret.Tjek evt. uønsket post/spam, hvis den ikke umiddelbart er at finde i din indbakke.Vi behandler ansøgningen når vi har registreret at administrationsgebyret er betalt.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. For at tilmelde dig skuespillerlinjen skal du være fyldt 18 år. Ellers kræver det kun din lyst og passion.
Alt er inkluderet i prisen. Lige fra undervisning, kost, logi på enkelt værelse, teaterture, til undervisningsmaterialer og tøjvask. Alt du behøver er lidt lommepenge til det private.
 
Pris for efterårets skuespillerkursus: 54.600 kr. excl. administrationsgebyr.
Den 20. maj skal 1. rate på 9.100 kr. betales. Derefter følger 5 rater også á 9.100 kr. 
1. september, 1. oktober,  1. november,  1. december og 1. januar
Ugepris: 2.275 kr.
Ret til prisændringer forbeholdes.
Betalingsinfo – Møns Bank reg. nr. 6140 konto 0002004784.
Ved betalinger fra udlandet benyttes swift-kode SWIFT/ BIC MONSDK21
IBAN nr.DK9661400002004784

Framelding

Hvis du er optaget på et kursus, og ikke ønsker at benytte din plads, beder vi dig om at give os besked hurtigst muligt så vi kan give pladsen til en anden.
Hvis du melder fra og vi ikke har nogen på ventelisten der har mulighed for at overtage din plads skal du være opmærksom på at vi opkræver en betaling svarende til fire uges ophold.