Tilmeldingsinfo

Skuespiller efterår

Det koster 1.200 kr. i administrationsgebyr (Refunderes kun hvis vi ikke kan tilbyde dig en plads)
For at tilmelde dig et kursus skal du benytte online ansøgningsskemaet nedenfor. Udfyld og indsend dine oplysninger på det ønskede kursus.Du modtager efterfølgende en kvittering for modtagelse, hvor der også er betalingsanvisninger ved. administrationsgebyret.Tjek evt. uønsket post/spam, hvis den ikke umiddelbart er at finde i din indbakke.Vi behandler ansøgningen når vi har registreret at administrationsgebyret er betalt.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. For at tilmelde dig skuespillerlinjen skal du være fyldt 18 år. Ellers kræver det kun din lyst og passion.
Alt er inkluderet i prisen. Lige fra undervisning, kost, logi på enkelt værelse, teaterture, til undervisningsmaterialer og tøjvask. Alt du behøver er lidt lommepenge til det private.
 
Pris for efterårets skuespillerkursus: 54.600 kr. excl. administrationsgebyr.
Den 20. maj skal 1. rate på 9.100 kr. betales. Derefter følger 5 rater også á 9.100 kr. 
1. september, 1. oktober,  1. november,  1. december og 1. januar
Ugepris: 2.275 kr.
Ret til prisændringer forbeholdes.
Betalingsinfo – Møns Bank reg. nr. 6140 konto 0002004784.
Ved betalinger fra udlandet benyttes swift-kode SWIFT/ BIC MONSDK21
IBAN nr.DK9661400002004784

Framelding

Hvis du er optaget på et kursus, og ikke ønsker at benytte din plads, beder vi dig om at give os besked hurtigst muligt så vi kan give pladsen til en anden.
Hvis du melder fra, og vi ikke har nogen på ventelisten der har mulighed for at overtage din plads skal du være opmærksom på at vi opkræver en betaling svarende til fire uges ophold.

Et højskoleophold er som en rejse. Når du først har bestilt og er taget afsted, skal du betale for hele rejsen. På Teaterhøjskolen Rødkilde starter rejsen, når du har betalt første rate af dit ophold – så har du tilmeldt dig hele kurset og skal som sådan betale for det. Det er meget bekosteligt for højskolen at en elev stopper før tid, da der er budgetteret efter antal elever. Derfor har vi følgende politik ved ophør før tid:

Der skal betales fuld beløb af hele kurset, når eleven er over halvvejs i forløbet. Dvs. efter 9 uger ved forårskurset og 12 uger ved efterårskurset.

Ved ophør før halvvejs betales 4 uger frem fra den først kommende mandag efter ophørs dato.

For elever der har valgt at fortsætte på det efterfølgende semester (forsætterne) betales fuldt beløb ved ophør før tid uanset tidspunkt, da det vurderes at eleven har haft en forudsætning og viden om kursets indhold og højskolens liv.