Skip to main content

Eleverne fortæller

Daniel Osei Mensah Andreasen

For mig er Rødkilde et samlingspunkt for os der deler samme interesser.Jeg mærker kærlighed, glæde, gråd og frustrationer. Jeg spiser maden, gerne flere portioner. Rødkilde giver mig vokseværk. Som person der lærer at se ind af og mærke efter, og så tage udgangspunkt fra det.

Viktor Pascoe Medorm Marqvorsen

Rødkilde giver dig mod og lyst til at være dig. Du bliver omfavnet præcis som du er, og mødt med en betingelsesløs rummelighed. Du tager derfra mere fuldkommen i hjerte og sjæl, end nogensinde før.

Alexander Schmücker Madsen

Kilde til venskab. Kilde til udvikling. Kilde til inspiration. Kilde til kærlighed. Rødkilde.

Mikkel Galløe

Du kan umuligt forberede dig på hvilken plads Rødkilde kommer til at få i dit hjerte. Jeg tog afsted med formålet at blive en bedre skuespiller. På Rødkilde fik jeg venner for livet, oplevelser jeg aldrig vil glemme og lærte mig selv at kende. Det er et fantastisk sted – jeg måtte tage et halvår mere.

Anne-Sofie Skovlund Nielsen

Rødkildes ånd runger og fylder i hele min krop dag ud og dag ind. Teater er en brøkdel af, hvad jeg har lært. Resten er om mennesket, fællesskabet og ikke mindst mig selv. Og det er ikke så lidt endda.

Amalie Drud Abildgaard

Jeg har mange gange ønsket, at jeg kunne opleve at gå på Rødkilde, for første gang igen. Det var det bedste, sjoveste og varmeste, og jeg følte mig så levende på min tid der. Aldrig har jeg haft så mange tårer, og aldrig har jeg haft så mange smil. Rødkilde er et sted minderne synger om. Hvert år nye sange, men altid smukke melodier.

Thomas Dahl Bering Poulsen

Rødkilde er den ven, jeg ikke vidste, jeg altid havde manglet i mit liv indtil jeg startede på skolen. Opholdet blev et bekendtskab jeg aldrig ville have været foruden. Selv når jeg bliver gammel vil jeg smile ved tanken om et uforligneligt fællesskab, en livsbekræftende kærlighed, en uovervindelig ånd, og et sted der kan rumme alt. I mit ophold rummede skolen mig, og da jeg tog derfra, beholdt jeg et stykke af den i mit eget rum. I mit allervigtigste rum. Jeg ville aldrig bytte det for noget.

Josefine Tvermoes

Jeg bliver KASTET tilbage til livet, følelserne, mulighederne og den dybe ægte magi, som Rødkilde giver. Som lærerne og stedet skaber til os, forføre os i og viser os en vej, vi selv kan forme, så vi breder vores egen vej ud. Da jeg kom til Rødkilde Teaterhøjskole, oplevede jeg, at kunne trække vejret for første gang i mit liv, møde mig selv sammen og ved siden af andre. Og være god nok fordi jeg var mig. Jeg kan kun fra det inderste af mit hjerte og kerne sige TAG PÅ TEATERHØJSKOLEN RØDKILDE – det er en livsinvestering.

Nanna Berner

Rødkilde er et seriøst indblik i én selv, i teatret og i andre mennesker. Her fandt jeg en sjælden kombination af tid og rum med plads til ambitioner og drømme. Rødkilde har beriget mig både åndeligt og professionelt og styrket mig med oplevelser og konkrete værktøjer, som jeg dagligt gør brug af, både i mit arbejde med teatret, men også bare som menneske.

Ida Kjær

Mit ophold på Rødkilde var lige det, jeg havde drømt om. Givende, nærværende undervisning, der formår altid at udfordre én og få sig til at lære sig selv bedre at kende. Og et fællesskab, som lytter, forstår og har det sjovt. På Rødkilde bliver man set for den man er, og det er især det der gør Rødkilde-ånden til noget helt særligt.

Sebastion Møller Jørgensen

Rødkilde gjorde noget ved mig som jeg ikke rigtig kan forklare, jeg troede jeg havde en god idé om hvem jeg selv var, men Rødkilde tog alt hvad jeg vidste om mig selv og vente det 180 grader, på den gode måde. Den varme, de oplevelser, den ånd og kærlighed man får af elever, personale og lærere er helt fantastisk og vidunderlig. Det er noget jeg ikke ville kunne leve uden og et valg i mit liv, som jeg ikke vil bytte for noget. Rødkilde gjorde mig lykkelig.