Teaterhøjskolen Rødkilde

…og det blev forår….

Efter maskerne var Jesser fra Teatro Lune fra Brasilien her . (Det er muligt at se en snak med ham i forstanderboligen, ligesom der er klip fra hans tidligere undervisning andetsteds på hjemmesiden).

Så var der Midtvejsfest og dage med dogmeetuder: “Tre dage og Seks Forestillinger” styret af  Lærke Engelbrecht og Henrik Kryschanoffsky.

Så var det Påske og derefter kom flere elever til: kursisterne på det nye kursus: “Fra Ide til Forestilling”, som begyndte med Skuespillerens Maske og fortsatte med lys-og lydkursus: med titlen “Fra solopgang til solnedgang”.

Nila Ramajja og Henrik Kryschanoffsky fortsatte deres arbejde med “det lange” hold, “Skuespilllerkursus Forår 16” suppleret med arbejde med skuespilscener med Bjarne Sloth Thorup.

Så var der Børneteaterdagen. Udover de professionelle forestillinger var der elevernes egen forestilling om Rødkildes historie med oplæg, manus og under ledelse af Trine Schlosser, for ikke at tale om lagkagekonkurrencen!

– Lidt forpustet, men med fuld energi, tager vi nu alle til Berlin for at se verdensteater!

Derefter står den på sang og filmkursus inden prøverne på de fire elevforestillinger går i gang, mens fra “Ide til Forestilling” arbejder med Søren Iversens og Kirsten Peuliche på deres etuder og forestillinger, som også kan ses i Juni!

Her er ikke en seng eller et lokale ledigt!!!

Det er sjovt! 

Herunder stemningsglimt fra ugerne der er gået!

Og det var forår…. from Bjarne Thorup on Vimeo.

« Alle indlæg