Teaterhøjskolen Rødkilde

Intensiv teatercamp med by Proxy

31.07-06.08 2018

Togetherness: Sociale dramaturgier

Teaterhøjskolen Rødkilde inviterer unge aspirerende skuespillere, scenekunstnere og kreative sjæle til teatercamp med by Proxy.

Med by Proxy som tour-guides skal vi udforske potentiale i publikumsinklusion via samvær, spilstrukturer, rituel praksis og rammesat improvisation i et socialt teatralsk rum som tænker forbi scene<>sal formatet.
Teatercampen består af en workshop, hvor vi skal træne vores evner i at skabe originale kunstneriske værker, begivenheder, situationer og spil, som undersøger tanken om social eller interaktiv dramaturgi i teatret.
Som deltager får du mulighed for at lære om by Proxy’s metoder og erfaring med inklusion af publikum, kollektiv skabelse af teater, konceptuel forståelse og hvordan man kan agere som udøver i ikke-dramatisk kontekst på scenen.

Teatercampen er ligeledes et mødested og et sommerretreat med udendørs morgentræning, sang om bålet, dans om aftenen og plads til at koble af fra en hektisk hverdag.
Vi håber at se gamle såvel som nye eller kommende Rødkildeelever, også gerne førstegangsbesøgende.

 

Kort om by Proxy:

by Proxy er en gruppe kunstnere som arbejder kollektivt i fluktuerende (non)hierarkiske strukturer indenfor live art og teater.
De skaber originale værker, fortrinsvis uden instruktør, og har turneret deres forestillinger og undervist internationalt siden 2015 på steder som Münchner Kammerspiele, Black Box Teater Oslo, Thalia Theater, Dansehallerne, DDSKS og Norwegian Theatre Academy.
Gruppen begyndte deres samarbejde med deres afgangsproduktion Stop Being Poor, som de vandt Körber Studio Junge Regie prisen for i 2015.
Siden da har de skabt 3 nye teaerforestillinger, et gadestunt, en guided byvandring med 100 frivillige medvirkende, en interaktiv installation, morgen disko og queer bingo bar. I 17/18 var de kunstneriske ledere af Teater Momentum.

 

Pris og info.

Kursus, kost og logi koster:

I eget medbragt telt på marken 2.800 kr.

I Dobbeltværelse 4.500 kr.

Enkeltværelse 5.300 kr.

 

Hele beløbet opkræves ved tilmelding.

 

OBS.
Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

 

 

 

 

 

Luk Pris og info.