Teaterhøjskolen Rødkilde

Skuespilleren Søren Sætter Lassen besøger Teaterhøjskolen Rødkilde

Skuespilleren Søren Sætter-Lassen kommer og snakker med eleverne, om det at være skuespiller. Søren er en af sin generations mest markante skuespillere. Han er uddannet fra Odense Teater i 1978 og medstifter af Grønnegårds Teatret i 1982.
Han har spillet på de fleste danske scener men huskes især for sine præstationer på Det kongelige Teater, hvor han har været fastansat siden 1991. Bl.a. Lang dags rejse mod nat, På Herrens mark, Don Ranudo, Don Carlos, Onkel Vanja, Jean de France, Tartuffe, Richard III og Fanny og Alexander. Af andre forestillinger han har medvirket i kan nævnes Onsdag på Bristol Teatret Klassefjenden på Aveny Teatret Mercedes på Rialto Teatret Glengarry Glen Ross på Betty Nansen Teatret og Gud bevare Danmark på Østre Gasværk Teater.
Fra tv huskes han måske bedst for sine roller i serierne een stor familie, Mor er major, Kald mig Liva, Bryggeren, TAXA og Rejseholdet. Han har desuden lagt stemme til Tintin og figurer fra dyrene fra Lilleskoven samt er stemmen bag de danske TV reklamer for Volkswagen.

« Se hele kalenderen