Teaterhøjskolen Rødkilde

Ny Dans

“New Value®” danseforestilling.

Åben dans productions.

Endeligkommer kunsten staten til hjælp i de store etiske spørgsmål. Tiden er kommet til NV® New Value registred eller bare Ny Værdi: Danmarks nye og tidssvarende religion- Det etiske holdepunkt for fremtidens mennesker og samfund.

Humoristisk grænseteater der folder sig ud i rablende satire. En overumplende cocktail af dans og tale, musik og video samt øjeblikke af sand lykke.

Vi er tilbage!

Det gale hold bag vores satiriske, publikums-, anmelder- og salgssucces Børsen Roadsow er på banen igen! Det komme ikke til at gå stille af, når koreograferne og danserne Ann Crosset, Thomas Eisenhardt og Erik Pold, musikperformeren Thomas Sandberg og videokunstneren Helle Lyshøj retter deres skæve blik mod værdidebatten- og på ægteskabet mellem kunst, religion og politik.

Oplev for eksempel mystiske stemninger og rituel dans, TV diskussion med Gud, få aflad og donationer trukket direkte via PBS,vær med til at afgøre Danmarks nye “værdi-kanon” og få demonstreret de nyeste religiøse bevægelser – i armene.

Ide, tekst, koreografi, musi, video samt medvirkende: Ann Crosset, Thomas Eisenhardt, Helle Lyshøj, Erik Pold og Thomas Sandberg.

Tid: 27.11.2006 kl. 19.30
Sted: Ottekanten

« Se hele kalenderen