Teaterhøjskolen Rødkilde

Mio min Mio. Folketeatrets opsætning på Vordingborg Teater.

Et musikalsk eventyr om venskab, kærlighed og mod

Det er ikke altid nemt at være 9 år. Og slet ikke hvis éns adoptivforældre ikke bryder sig om én. Bos mor er død, og han har aldrig kendt sin far, som alle siger var en sjuft, der bare stak af. Bo får mest kærligheden at føle på den hårde måde, og han mærker misundelsens stik i hjertet, når han ser sin bedste ven og hans far hygge sig med at lave modelfly. Bo ved, hans egen far er et godt menneske, der går rundt ude i verden og leder efter Bo, fordi han savner ham.

Så en dag forsvinder Bo: Han møder en dame, som giver ham et postkort til „Kongen af Landet i det fjerne“, og der står, at Kongens søn snart kommer hjem. Bo finder ud af, at han i virkeligheden hedder Mio, og HAN er kongens søn. Kongen minder en hel del om hans bedste vens far – og kongen elsker virkelig sin hjemkomne søn. Han får også en ny ven, Jum-Jum – som minder ret meget om hans bedste ven! Og alting er meget bedre i dette land end derhjemme. Bortset fra, at i Landet Udenfor hersker den onde ridder Kato, som stjæler børn og giver dem stenhjerter. Selvom Prins Mio kun er et barn, bliver det hans opgave at drage ud sammen med Jum-Jum og bekæmpe ondskaben. Det bliver et farefuldt eventyr, der kræver mod.

Mio, min Mio er en rørende og smuk fortælling om en dreng, der bruger fantasien til at gøre sin verden bedre.

Instruktør: Moqi Simon Trolin

Scenografi: Edward Lloyd Pierce

Kapelmester/komponist: Anders Ortman

Musiker: Sara Jefta

Oversættelse/bearbejdelse: Moqi Simon Trolin

Medvirkende: Kristine Yde, Marie Tourell Söderberg, Kristian Boland, Peder Holm Johansen, Teerawat Mulvilai, Karis Zidore, Sandra Ziaklev Andersen

« Se hele kalenderen