Teaterhøjskolen Rødkilde

Forestillinger

FORESTILLINGER SØNDAG D. 14.06.15

Billetcafe åbner kl. 09.30

“Don Juan” kl. 10.00
Om forestillingen  fortæller instruktørerne Johanne de Fine Licht og Henrik Kryschanoffsky:
Forestillingen der er skrevet af Tirso De Molina, er en livlig komedie fyldt med begær, kærlighed, liderlige adelsmænd og jomfruelige hertuginder. Den famøse Don Juan ruller sig ud i stor stil med løgne og svindelnumre.
Men bagved de talrige kvindeforførelser ligger den lurende alvor, om det uundgåelige møde med konsekvenserne af hans handlinger. Forestillingen varer godt 2 1/2 time med pause.

Mulighed for at købe sandwich kl. 12.00–13.00

“Hotel Salaam” kl. 13.30 UDSOLGT
Om forestillingen  fortæller instruktøren Julie Carlsen:
“- Hvad mener de om verdenssituationen? Ikke noget – jeg har fået noget i øjet!”. Storm P.
Dét er dansk humor.” 
I denne rablende, sorte komedie møder vi 11 danskere fanget midt i Muhammed-krisen på et hotel i Egypten. Mon Bo nogensinde bliver ædru? Finder Marilyn Kimberly sin Allan? Får Sofie nogensinde nogle billeder i kassen? Mon Birthe får slukket fjernsynet? Bliver Mikaels bønner hørt? Lykkes det Lars at blive gift? Har Pernille en knude i halsen? Kommer Sune igennem til partiets folketingskontor? Får Norma-Jean en pils og en pølse? Hvad er det Rikke ser? Og hvad er det Nola ser? Velkommen til Hotel Salaam. 

“Hjem” kl. 13.30 UDSOLGT

Om forestillingen fortæller instruktør Nila Ramayya: Vi vover at kaste os ud i 90´ernenes i Rusland. Jerntæppet er faldet og vi lander i hjertet at de hjemløse unge, som hverken har haft en reel barndom eller nogen fremtid at se frem til. Deres nutid ligner et helvede! Det nemmeste for os er at glemme, at sådanne mennesker og sådanne liv eksisterer. Men ved mødet med dem, begynder vi at se vores eget liv med nye øjne! Stykket er skrevet af den russiske dramatiker Ludmila Razumorskaja og er oversat af Kjeld Bjørnager. Vi er de første i Danmark, der har fået lov at bearbejde og spille stykket.

Kaffepause kl. 14.45-16.00

“Hotel Salaam” kl. 16.30 

“Hjem” kl. 16.30 UDSOLGT

“Don Juan” kl. 16.30

Aftensmad + Kaffe (75 kr.) kl. 19.00-20.00

BILLETTER ER GRATIS MEN SKAL FORUDBESTILLES,
enten pr mail: info@rodkilde.dk, eller på telefon 55 81 45 20 mellem klokken 9 og 12

« Se hele kalenderen