Teaterhøjskolen Rødkilde

Forestillingen Texas på Teater Grob.

En forførende finansthriller om magt!

Verden forgår – Eliten består

Velkommen til en verden, hvor skræddersyede jakkesæt, smukke kvinder og barberbladsskarpe rundsave på albuerne hører hverdagen til. Velkommen til Medoc Incorporated – én af verdens mest indflydelsesrige konsulentvirksomheder. Og velkommen til den unge, ambitiøse og intelligente Robert, der vil gøre alt for at nå til tops og blive en del af ELITEN.

I GROBs til dato største satsning er samtalekøkkenet erstattet af bonede gulve og blankpolerede mahogni-skriveborde. Det er de store relationer – det der får hjulene og verden til at dreje rundt – der er omdrejningspunktet i ELITEN.

Dramatikeren Andreas Garfield og instruktøren Per Scheel-Krüger (det Kunstfondspræmierede makkerpar bag Reumertbelønnede HJEM KÆRE HJEM og EN PLADS I MIT HJERTE) lukker os ind i en verden, der er lige dele forførende, frastødende og giftig.

Konspirationsteorier, chok-doktriner, domino-effekter og eventyrlysten kapitalisme er krydderier i denne moderne finansthriller om en ung mands søgen efter identitet, magt, indflydelse og ubegrænset frihed.

ELITEN er støttet af Kunstrådets Scenekunstudvalg

Med: Thomas Levin, Signe Vaupel, Troels Thorsen, Charlotte Munck, Sune Kofoed m.fl.

Manuskript: Andreas Garfield

Iscenesættelse: Per Scheel-Krüger

Scenografi: Christian Friedländer

Tid: 17.9.2009 kl. 20.00
Sted: Teater Grob

« Se hele kalenderen