Teaterhøjskolen Rødkilde

Forestillingen Silken

af Alessandro Baricco.

Teatret Møllen

For første gang i Danmark “Silken”

Dramatiseret af Gitte Kath og Teatret Møllen.Teatret Møllens nye forestilling for unge og voksne er “Silken” af Alessandro Baricco. En elegant spunden metafor, en forunderlig og tankevækkende historie om flere slags kærlighed.

“I sandhed en skæbnefortælling fortalt med så mange anelsesvækkende undertoner, at den længe vil klinge i den læsendes sind og skabe sjældne erotiske billeder.” Anne Chaplin Hansen i Jyllands-Posten.

Det var i året 1861. Flaubert var i færd med at skrive “Salammbo”, det elektriske lys var endnu kun en hypotese, og ovre på den anden side af Atlanten havde Abraham Lincoln rodet sig ud i en krig, som han aldrig skulle se enden på. – Du, hvor præcis ligger egentlig dette Japan? Lige ud den vej. Til verdens ende. Hervé Joncour tog af sted den 6. oktober. Alene.

Ved Lavilledieus byport trykkede han sin kone Hélène ind til sig og sagde ganske enkelt:

– Du må ikke være bange, det skal nok gå. Hervé Joncour levede af at købe og sælge silkeorme.

Alessandro Baricco er kendt for sine forunderlige historier. Ud over “Silken” har han skrevet “Nittenhundrede”, der nærmest har fået klassiker status i litteraturhistorien. Alessandro Bariccos forfatterskab passer som hånd i handske til Teatret Møllens episke spillestil.

Medvirkende: Connie Tronbjerg og to gæstespillere Uta Motz (som også spiller en fantastisk violin) og Tine Eibye. Instruktør og Scenograf: Gitte Kath Musik: komponist og arrangør, Claus Carlsen. Lysdesign: Bjarne Olsen

Tid: 23.10.2006 kl. 19.30
Sted: Mønshallen

« Se hele kalenderen