Teaterhøjskolen Rødkilde

Forestillingen En sælgers død

Folketeatret.dk

En Sælgers Død er en moderne tragedie, som fortæller historien om sælgeren Willy Lomans sociale og økonomiske deroute i en verden i forandring. Willy har arbejdet hårdt gennem hele sit liv og drømmer om at se sine sønner få succes og selv kunne trække sig tilbage til et roligt liv sammen med konen Linda. Men i stedet må han se sine drømme briste. Han bliver fyret fra sit job af en mand, der kunne være hans søn, og stik imod sine principper bliver Willy nødt til at levepå lån og almisser fra sin nabo.

For at kunne klare hverdagens nedture luller Willy sig ind i en verden af fantasi og selvbedrag. Han bliver offer for dogmer om stræbenefter individuel succes for enhver pris og er ikke længere i stand til at se sine nærmestes behov. Forholdet til den ældste søn Biff er blevet ødelagt mange år tilbage, da Biff opdagede en af Willys affærer. Biff har aldrig kunnet tilgive faderen, og forholdet har udviklet sig til en uløselig far/søn konflikt, som Linda hjælpeløs må se på fra sidelinien.

Når En Sælgers Død denne gang får premiere, bliver det med Søren Spanning, der netop nu har stor succes som George i Hvem er bange for Virginia Woolf?, i glansrollen som Willy Loman.

Manuskript: Arthur Miller

Instruktion: Frederik Arntzen Neergaard

Scenograf: Søren Glad

Medvirkende

Søren Spanning

Pia Jondal

Julie Wieth

Jacob Lohmann m.fl.

I alt 10 medvirkende

Tid: 24.11.2008 kl. 19.30
Sted: Vordingborg Teater

« Se hele kalenderen