Teaterhøjskolen Rødkilde

Forestilling i Ottekanten

Medvirkende: Lene Vestergård, Anette Gøl,Uta Motz. Forfatter: Peter Seligmann og H.C.Andersen. Instruktør: Peter Seligmann. Scenograf: Poul Fly Plejdrup. Komponist: Annette Gøl.

Min Historie. Der er så dejligt ude på landet. Maria bor med sin mor og far i en lille landsby. Pludselig en dag bliver de ført væk. I et overfyldt tog ankommer de til en fangelejr. Maria bliver skilt fra sin familie. Alene og fortabt er hun, håbløst fortabt. Men en dag giver en medfange hende en tynd, slidt bog – et eventyr!

I Teater2tusindes billedrige og musikalske fortælleform får vi et blik ind i et liv og de tanker, som folder sig ud på trods af det stramme liv i lejren. Med udgangspunkt i H.C.Andersens kendte historie om verdens ondksb, fokuserer Teater2tusind på en enkelt af mange skæbner. Gennem denne enkelte pige og får den store historie et menneskelig ansigt. En historie, hvor der trods alt er håb til det sidste blad er vendt. En medrivende musikalsk forestilling af samme teater, som i januar viste “Drengen som ville være menneske”.

Tid: 21.9.2005 kl. 19.30
Sted: Teaterhøjskolen Rødkilde

« Se hele kalenderen