Teaterhøjskolen Rødkilde

Børneteater

” Tro, Håb og Magi”, med Teater Hund.

For de 5- 12 årige og voksne

Teater Hund kaster sig som et åbent spørgsmålstegn ud i denne varme, humoristiske og eftertænksomme forestilling. Tro Håb og MAGI? handler om tre små spørgende mennesker i et stort univers. Og om en guldfisk der får dem ud at svømme.

TRO?

Hvad skal man dog tro? Der er nogen, der tror på noget. Og der er nogen, der ikke tror på noget. Der er nogen, der tror på sig selv. Og nogen, der ikke tror på sig selv. Der er nogen, der bare tror. Og inde i TV-avisen er der gudhjælpemig nogen, der vil slå hinanden ihjel, fordi de ikke tror på det samme!

HÅB?

Måske kan man godt tro på forskellige ting uden at blive uvenner?

Der er rigtig mange idéer i verden, man kan lytte til. Men måske skal man starte med at lytte til sig selv? Og hvis man lytter rigtig godt efter, kan det måske være, man kan høre, at vi alle sammen er en lille del af den samme melodi?

MAGI?

Og hvad er det dér for noget med at Tro kan flytte bjerge? Er det rigtigt? Og hvis det er, er det så magi? Eller bare ren beslutsomhed? Og er det snyd, hvis bjerget får hjælp

Tro, Håb og MAGI? er en billedrig kavalkade, hvor Teater Hund både giver sig i kast med at flytte bjerge, fundere over religiøs krig, og hjælpe en ven, der har mistet troen på sig selv. En undersøgelse af tro, der måske kan rykke ved vores forestilling om livets sandheder og være med til at skabe muligheder frem for begrænsninger for børn og voksne.

TRO, HÅB & MAGI? instrueres af Methe Bendix i samarbejde med amerikanerne Nancy Spanier og Paul Oertel, der er inviteret til Danmark i forbindelse med Kunstrådets DIVA-ordning (Danish Visiting Artists Program). Manuskript: Methe Bendix, baseret på improvisationer med de medvirkende. På scenen står Anne Dalsgaard, Katharina Kamber, Per Linderoth og guldfisken Troels. Scenografen er Jacob Langaa-Sennek som også står for kostumer sammen med Sofie Fribo.

Tid: 3.9.2010 kl. 16.30
Sted: Ottekanten,Teaterhøjskolen Rødkilde

« Se hele kalenderen