Teaterhøjskolen Rødkilde

Børneteaterfest på Rødkilde

Kl. 11.00: HÅNDEN,
en detektiv historie for barnlige sjæle i alle aldre.

Privatdetektiv Dick van Dutch er leder af Bureauet for Intuitiv Investigation. Han er en knivskarp opdager, født med en næse for forbrydelser. Men noget eller nogen modarbejder hans opklaringsarbejde – mystikken breder sig!

En komisk krimi med Jens Kløft i rollen som privatdetektiven Dick van Dutch. Fysisk gadeteater serveret med Teatret Brændende Kærligheds sikre sans for at indfange tilværelsens evige paradokser.

Medvirkende: Jens Kløft
Instruktion: Rhea Leman
Producent: Annegrete Kraul
Varighed: ca. 30 min. Forestillingen spiller i Teatersalen

Kl. 13.00:
PSYCHO – Street Cut
-en gyselig komedie…

”Det skræmmende er forventningen om det skræmmende”
Filminstruktør, Alfred Hitchcock

Vi går efter gyset…
Dansk Rakkerpak hylder filmgysets mester Alfred Hitchcock og laver et teaterremake af hans absolutte hovedværk ”Psycho” fra 1960. Det kommer til at foregå i ægte, nonverbal, Rakkerpakstil med masser af skæg slapstick, præcis timing, kropskomik, musikalitet og selvfølgelig med en uovertruffen finale i slow-motion.
Forestillingen spiller i dagslys og giver dermed afkald på nogle af gysets naturlige virkemidler. Derudover har politi og børneværn krævet, at morderens drabelige køkkenkniv skiftes ud med en fisk, og at detektivens pistol erstattes af en banan. Alligevel bliver vi nødt til at advare: Forestillingen er ikke for sarte sjæle!

Kl. 14.00: Kaffe og kakao og lagkage kan købes.
Kl. 15.00: Elevernes Teatertur i parken.

« Se hele kalenderen