Teaterhøjskolen Rødkilde

Efterårets komme

Så er vi i gang.

 

44 elever ankom søndag den 13. august i solskin skyer og blæst, som egentlig er meget kendetegnene for livet på Rødkilde.  Alt bevæger sig, stort og småt, voldsomt og stille, og til tider i balance. Ind i mellem skubber vi til det hele så bliver der kaos og god grund til at skabe orden igen.

 

Efter Intro uge med præsentation af personale og de faste lærere, og en uge hvor vi har lavet masker, er basis undervisningen med Henrik, Nila, Pia og Victor er i fuld gang. Det høres, mærkes og ses tydeligt, at alle er på mærkerne med stor vilje og lyst. Hos Nila er de i drømmeland, hos Henrik er der væsner på spil og Pias hold er p.t. ude og fortælle eventyr på skoler og plejehjem på øen.

 

Vi har været en tur i Vordingborg til Waves festival, hvor vi fik set en masse forskelligt teater. I det hele  taget byder efteråret på rigtig mange spændende teateroplevelse.

 

I sidste uge nåede vi lige en tur i Stege Bio, hvor vi konfirmerede vores nye samarbejdsaftale. Vi så Erik Clausens nye film ”Aldrig mere i morgen”. Et brandbekæmpelseskursus med både teori og praksis fik vi også lige klemt ind.

 

I år går studieturen til Aarhus, som jo bekendt er europæiske kulturhovedstad i 2017. Igen venter der masser af oplevelser på teatre, teaterskolen, museer og i det Århusianske natteliv.

 

Sommerens opgravning af parkringspladsen har givet resultater. Vi har fået fjernvarme og det virker. Vi går en varm tid i møde.

 

Rene Missél er tiltrådte som ny Pedel på Rødkilde 1. August, og efter eget udsagn er han ved at falde til. Det glæder os, for hænderne er godt skruet på, som man siger!

« Alle indlæg