Teaterhøjskolen Rødkilde

9 optaget på de professionelle skoler 2008

Pøj-pøj!!!

Det er med stor glæde at Teaterhøjskolen Rødkilde i år kan ønske 9 rødkildeelever (herunder en nuværende og en nordmand) tillykke med optagelsen til uddannelsen som professionel skuespiller!

Det er dog ikke det, som er Teaterhøjskolen Rødkildes hovedmål.  Det er en dejlig tillægsgave. Dejlig, fordi vi får lov til at opleve, at nogle af vores elever får deres højeste ønske opfyldt.

Vores mål med undervisningen er at folde den enkelte elevs personlighed ud, at indgyde mod til at møde og erkende sig selv – at blive synlig, blive set  og derigennem finde overskud til at se andre, alt sammen ved hjælp af skuespillerens redskaber. Kort sagt: At skabe fundament og grobund for et rigt liv – lige meget hvilket erhverv man vælger.

At dette arbejde kan være med til, at man bliver set af en skuespillerjury, er tillægsgaven for nogle elever og tillægsglæden for os. Og selvfølgelig er den stor, når vi ved at der hvert år kan være over 700, der søger, og at de 3 danske skoler vælger 8 nye elever hver.

Derfor endnu engang et stort tillykke til jer, der ved hjælp af jeres mod til at vise hvem I er, er blevet set og modtaget af teaterbranchen i Danmark og Sverige. Pøj-pøj med jeres uddannelse!

Kærligst

Vi på Rødkilde.

« Alle indlæg